De huwelijksreportage

Je huwelijksdag vastgelegd in een fotoreportage. Een belevenis voor bruid en bruidegom, omringd door familie en vrienden. En toch is iedere bruiloft anders.

Samen met de fotograaf bespreek je vooraf het draaiboek van je huwelijk. Meestal denken we dan aan de reportage in het gemeentehuis, de kerk... gevolgd door een exclusieve bruidshoot. We zoeken samen een geschikte lokatie in de buurt volgens de wensen van het bruidspaar. Ook het avondfeest wordt stemmig in beeld gebracht van de ontvangst van de gasten tot de inzet van de dans door het bruidspaar. Volgens afspraak kan ook de voorbereiding van de bruid (en de bruidegom), de aankomst van de bruidegom, en soms uitgebreid op verzoek met een kleine reportage van het henna-feest of een specifiek ritueel dat in de familie bij de bruiloft hoort. Bobjectief Photography past zich aan volgens jouw wensen om een levensechte reportage af te leveren.

Natuurlijk herken je alle belangrijke momenten van je huwelijksdag. Maar Bobjectief Photography zorgt ook voor beelden van de mooie details. Ook de familie en de gasten komen ruim aan bod in de reportage. En waarom maken we tussendoor niet een reeks fijne familiefoto's? Het geheel zal met de jaren alleen maar in waarde groeien. Kinderen worden groot terwijl de zachte herinnering aan (groot)ouders blijft leven in de beelden. 

Je ontvangt de hele reeks beelden, perfect in de beste kwaliteit afgewerkt, mooi verzameld als digitale bestanden op een geheugenstick. Afgeleverd in een redelijke termijn van een tweetal weken na je huwelijk, maandenlang wachten hoort er bij ons niet bij. Daarmee kan je zelf aan de slag om een album samen te stellen. Maar Bobjectief Photography kan je daarbij ook helpen indien gewenst. Bekijk zeker de voorbeelden van professionele albums waarvan wij voor u de bladschikking ontwerpen met de foto's die je zelf selecteerde uit de hele reeks. Elk album is zo uniek. 

In elk geval maken we voor jou nog een samenvatting van je huwelijksdag in een diashow gepresenteerd op een DVD die je kan bekijken op je breedbeeld televisie. Handig om even te bekijken met bezoekers of familie. Deze diashows vind je ook op de geheugenstick in versies die passen op een smartphone of tablet. 

Een fotoreportage van je huwelijk is een blijvende investering die je met plezier terug zal bekijken. 

Verschillende formules zijn mogelijk, neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.  Met Bobjectief Photography heb je een enthousiaste partner die als bevoorrechte getuige je bruiloft zal vangen in beelden met veel respect en authenticiteit.